Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugdtornooi Emi Essene

Jeugdtornooi Emi Essene

Het Emi Essene Jeugdtornooi vindt plaats op zaterdag 21 en zondag 22 augustus 2021.

We zijn blij dat we na een jaartje afwezigheid in 2020 opnieuw een jeugdtornooi mogen organiseren in 2021. Deze ‘corona’-editie noopt ons - zoals jullie weten - tot bijkomende preventiemaatregelen. Gelieve deze goed op te volgen zodat iedereen zich veilig voelt en kan genieten van de wedstrijden.

Het volledige programma van ons tornooi en alle info vind je via www.emitornooi.be

!! Covid-maatregelen !!

-  Mondmasker is verplicht op het hele terrein voor +12-jarigen, behalve voor de spelers en trainers tijdens de wedstrijd.
-  Mondmasker kan enkel afgezet worden om iets te eten of te drinken.
-  Spreid je als toeschouwers zoveel mogelijk. Samenscholingen van grote groepen zijn verboden.
-  Hou zoveel mogelijk afstand (1,5 m social distancing).
-  Deelnemende ploegen komen in wedstrijdkledij toe zodat de kleedkamers niet gebruikt hoeven te worden. Er is wel een vrachtwagen ter beschikking om de voetbaltassen per team op te bergen.
-  Na de wedstrijden kunnen enkel de U17-ploegen op zaterdag en de U15-ploegen op zondag gebruik maken van de douches en kleedkamers. In deze leeftijdscategorieën is het aantal deelnemende ploegen immers beperkt.
-  Er kan enkel buiten gegeten en gedronken worden. Eten en drank kunnen afgehaald worden volgens het takeaway-principe.
-  De deelnemende ploegen krijgen plastieken flessen water aangeboden voor de spelers. De ploegen wordt gevraagd voor elke speler een eigen drinkbeker te voorzien.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!